Ongediertebestrijding

Logo A.A.O..PNG

Kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, wespen, muggen, mieren, faraomieren, rupsen, muizen, ratten, huismijt, schurftmijt, motten, vliegen, huiskrekel, springstaartjes, diefkever, tapijtkever, broodkever, graankalander, motvliegen, houtworm, boktor, ... kortom, alle ongedierte in en rond een woning kan bestreden worden, discreet en efficiënt. 

Voor een efficiënte verdelging van ongedierte zijn de klassieke sproeitechnieken niet altijd nodig. In de mate van het mogelijke past Algemene Antwerpse Ontsmettingen ongediertebestrijding toe die u en/of andere bewoners van het pand niet extra belast.

Meer informatie nodig? Wilt u een discreet contact over de mogelijkheden van efficiënte ongediertebestrijding? Neem gerust contact op via het formulier op de contactpagina.  of bel - 03 825 04 60 of 0477 26 93 06.

Of als u liever een e-mail stuurt: aao@telenet.be

Algemene Antwerpse Ontsmettingen: voor een discrete en efficiënte ongediertebestrijding

Het is altijd een vervelend moment als uw werk- of woonomgeving een invasie van ongedierte te verwerken heeft. En natuurlijk wil u daar zo vlug mogelijk een einde aan maken. Tegelijk hebt u liever niet dat klanten, leveranciers of buren geconfronteerd worden met de vervelende beestjes zelf of met de bestrijding ervan.

Bij Algemene Antwerpse Ontsmettingen hebben we een jarenlange ervaring met ongediertebestrijding, zowel in bedrijven als in privéwoningen. Zodra u contact met ons opneemt, schieten wij voor u in actie: u krijgt meteen een prijsindicatie en we starten binnen de kortst mogelijke tijd met de verdelging van het ongedierte zelf. Daarbij kiezen we een methode die u, uw werknemers en andere betrokkenen zo weinig mogelijk hinder bezorgt. En natuurlijk werken we in alle discretie, met een ongemerkte bestelwagen en een onopvallende aanpak. Ook voor advies voor preventie van ongedierteplagen zit u goed bij ons, en dankzij preventie beperkt u de ongediertebestrijding tot een minimum.

Bel - 03 825 04 60 of 0477 26 93 06. Of klik hier om het contactformulier op de website in te vullen en door te sturen.

Voedselveiligheid volgens de HACCP-normen

Is uw bedrijf actief in de voedingsindustrie? Dan is voedselveiligheid ongetwijfeld een belangrijk aandachtspunt voor u, en ongediertebestrijding is daar een noodzakelijk onderdeel van. Algemene Antwerpse Ontsmettingen is ook hierbij uw ideale partner. We helpen u graag bij het opstellen van het verplichte ongediertebestrijdingplan, met een opsomming van preventieve en curatieve acties tegen ongedierte. Natuurlijk helpen we u snel en discreet bij het onverwacht opduiken van ongedierte. Voor uw comfort bieden we u zelfs een jaarcontract voor ongediertebestrijding aan tegen een gunstig tarief, op maat van uw bedrijf en met alle wettelijk bepaalde elementen.

Meer informatie nodig over HACCP en ongediertebestrijding? Bel - 03 825 04 60 of 0477 26 93 06 - of vul het contactformulier in.

De voordelen van een partnerschap met Algemene Antwerpse Ontsmettingen:

  • Discretie verzekerd
  • Snelle aanvang van de bestrijding
  • Professionele aanpak
  • Economische prijzen
  • Met kennis van zaken

De belangrijkste ongedierteplagen in het kort:

Ontsmettingswerken en ontgeuringen

U kunt bij Algemene Antwerpse Ontsmettingen naast voor ongediertebestrijding ook terecht voor bacteriële ontsmettingen en ontgeuringen. Die zijn nuttig na sterfgevallen, vóór het eerste gebruik van een nieuwe woning of handelszaak, voor het wegwerken van urinegeuren van huisdieren, enz.

De ontsmettingsmiddelen bestrijden de rottingsbacteriën die de geurhinder veroorzaken. 

Neem gerust contact op voor meer info of een gratis offerte.